คำอวยพรปีใหม่ภาษาอังกฤษ สำหรับลูกค้า หัวหน้า และเพื่อนร่วมงาน

December 19, 2017 Lifestyle

รวมคำอวยพรปีใหม่ภาษาอังกฤษ

เข้าสู่ช่วงเทศกาลปีใหม่ ช่วงเวลาแห่งการส่งมอบความสุขและคำขอบคุณ นอกจากจะเตรียมของขวัญปีใหม่แล้ว หลายท่านอาจต้องเตรียมเขียนการ์ดให้กับลูกค้า หัวหน้า และเพื่อนร่วมงาน ปีใหม่นี้หากอยากเขียนคำอวยพรปีใหม่เป็นภาษาอังกฤษแต่ยังไม่มีไอเดีย อเด็คโก้คัดสรรคำอวยพรปีใหม่ภาษาอังกฤษ พร้อมคำแปลภาษาไทยมาให้คุณเลือกไปปรับใช้ได้ง่าย ๆ เพื่อส่งความสุขในปีใหม่นี้

คำอวยพรปีใหม่ สำหรับลูกค้าคนพิเศษ;

 • Thank you for your trust and confidence in us. All of us join in wishing you a happy Holiday Season and a prosperous New Year. We look forward to continuing to serve you next year.

(ขอขอบคุณสำหรับความเชื่อใจและความมั่นใจที่มีให้กับเราเสมอมา ปีใหม่นี้ขอให้คุณมีความสุขและเป็นเป็นปีที่มั่งคั่ง เราหวังเป็นอย่างยิ่งที่จะให้บริการคุณต่อไปในปีหน้า)

 • Happy New Year, we promise to make your experience even more satisfying and provide the best service to support you next year.

(สุขสันต์ปีใหม่ เราสัญญาว่าเราจะมอบประสบการณ์ที่พึงพอใจยึ่งขึ้นให้กับท่านและมอบบริการที่ดีที่สุดเพื่อสนับสนุนคุณในปีหน้า)

 • Thank you for being our valued client. We wish you and your family the very best for the New Year.

(ขอบคุณสำหรับการเป็นลูกค้าผู้มีอุปการะคุณของเรา เราหวังว่าคุณและครอบครัวของคุณจะมีแต่สิ่งที่ดีที่สุดเข้ามาในปีใหม่นี้)

 • Happy New Year! Wishing you a successful, glorious and prosperous New Year. We are very grateful to have you as our valued client and hope to continue serving you for many years to come.

(สุขสันต์วันปีใหม่ ขอให้คุณประสบความสำเร็จ, รุ่งเรือง และ และร่ำรวย เรารู้สึกขอบคุณอย่างยิ่งที่คุณเป็นผู้มีอุปการะคุณของเรา และเราหวังอย่างยิ่งว่าจะมีโอกาสให้บริการในอีกหลายปีต่อจากนี้)

 • Last year has been a rewarding experience working with you and may us have a chance to serve you as our big reward for this year. Happy New Year!

(การได้ทำงานกับคุณในปีที่ผ่านเป็นประสบการณ์ที่มีค่าอย่างยิ่ง ขอให้เราได้มีโอกาสให้บริการคุณเพื่อเป็นของขวัญอันล้ำค่าสำหรับเราในปีใหม่นี้ สุขสันต์ปีใหม่)

 • New Year comes with the best opportunity to say thank you for a special client like you. May your holidays be filled with lots of happiness, peace, and love. Happy New Year!

(ปีใหม่มาพร้อมกับโอกาสดีที่จะกล่าวคำขอบคุณกับลูกค้าคนพิเศษอย่างคุณ ขอให้วันหยุดในปีใหม่นี้เต็มไปด้วยความสุข ความสงบสุข และ ความรัก สุขสันต์วันปีใหม่)

 • Sending our warmest New Year wishes to our special client. Wishing you and your family health, happiness, peace and prosperity this holiday season and in the coming New Year.

(ขอส่งคำอวยพรให้กับลูกค้าคนพิเศษของเรา ขอให้คุณและครอบครัว สุขภาพแข็งแรง มีความสุข สงบสุข และ ร่ำรวย ตลอดปีใหม่นี้)

คำอวยพรปีใหม่สำหรับหัวหน้า;

 • Thank you for supporting and encouraging me to do great things. I hope you have a truly remarkable New Year filled with everything you hoped for. Happy New Year!

(ขอขอบคุณหัวหน้าสำหรับการสนับสนุนและผลักดันให้ฉันได้ทำสิ่งที่ดีต่างๆ ฉันหวังว่าปีนี้จะเป็นปีที่โดดเด่นและเต็มไปด้วยสิ่งที่คุณปรารถนา สุขสันต์วันปีใหม่)

 • Happy New Year to my role model, a great leader, and a supportive boss! Wishing you a year filled with peace, love & happiness!

(สุขสันต์วันปีใหม่ แด่บุคคลต้นแบบ ผู้นำที่ดี และ เจ้านายผู้สนับสนุน ขอให้ปีนี้เป็นปีที่เต็มไปด้วยความสงบสุข ความสุข และความรัก)

 • You taught me a lot of things and gave me priceless advice. Thank you for helping me reach my full potential. I hope we can continue working with joy for many years to come. Wishing you every wonderful thing that a holiday season can bring. Happy New Year Boss!

(คุณได้สอนฉันหลายสิ่งและให้คำแนะนำที่ประเมินค่าไม่ได้  ขอบคุณที่ได้ช่วยให้ฉันได้แสดงศักยภาพของฉันอย่างสูงสุด ฉันหวังว่าจะได้ทำงานกับหัวหน้าอย่างมีความสุขในอีกหลายๆ ปีข้างหน้า ขอให้หัวหน้าได้พบทุกสิ่งๆ ที่ดีเท่าที่ช่วงเทศกาลนี้จะมีได้ สุขสันต์วันปีใหม่นะหัวหน้า)

 • Thank you for always being a great leader and bringing happiness to the team. May this year brings us more successful and joyful moment together. Happy New Year.

(ขอขอบคุณที่เป็นผู้นำที่ดีเสมอมา และนำความสุขมาสู่ทีมของเรา ขอให้ปีที่จะถึงนี้ เป็นปีที่ประสบความสำเร็จและมีช่วงเวลาแห่งความสุขร่วมกัน สุขสันต์ปีใหม่)

 • Happy New Year to my mentor. What you have taught us from the past year has inspired and motivated me to be a better person. May this New Year be blissful and delightful.

(สุขสันต์วันปีใหม่แด่เมนเทอร์ของฉัน สิ่งที่คุณได้ชี้แนะพวกเราในปีที่ผ่านมาเป็นแรงบันดาลใจและจูงใจ ให้ฉันเป็นคนที่ดีขึ้น ขอให้ปีใหม่นี้ เป็นปีที่มีแต่ความสุขและความยินดี)

 • This year is going to end and New Year is going to start. Our work experience is also much bigger and worth remembering than the previous years. Wish you have happiness and success this New Year!

(ปีเก่ากำลังจะผ่านไป ปีใหม่กำลังจะใกล้จะเข้ามา ประสบการณ์การทำงานของพวกเราก็มากขึ้นและน่าจดจำยิ่งขึ้นกว่าปีที่ผ่านๆมา ขอให้หัวหน้ามีความสุขและประสบความสำเร็จในปีใหม่นี้)


คำอวยพรปีใหม่สำหรับเพื่อนร่วมงาน
;

 • As ‘New’ Years is coming, it’s time to start your ‘New’ opportunity and wish ‘New’ great things come to you!

(ปี ใหม่ กำลังใกล้เข้ามา เป็นเวลาสำหรับการหาโอกาส ใหม่ๆ ให้ชีวิตและ หวังว่าจะมีสิ่ง ใหม่ๆ ที่ดีที่สุดเข้ามาหาคุณนะ)

 • Best wish to my beloved friend. May this year will be your best year ever!

(ขออวยพรและส่งมอบความสุขแด่เพื่อนรักสุดซี้ ขอให้ปีนี้เป็นปีที่ดีสุดๆไปเลย!)

 • Happy New Years to my work buddy, Wish you happy, healthy and successful as you deserve in the coming year and beyond.

(สุขสันต์วันปีใหม่สำหรับคู่หูเพื่อนซี้ที่ทำงาน ขอให้มีความสุข สุขภาพแข็งแรง และประสบความสำเร็จอย่างที่ควรได้รับ ในปีที่จะมาถึงนี้!)

 • Hope the coming year will be your best year with happiness and joy!

(ขอให้ปีที่กำลังจะมาถึงเป็นปีที่ดีที่สุด และเต็มไปด้วยความสุขและสนุกสนาน)

 • Happiest of New Year to my best friend! May you have another year of good times and great accomplishment.

(ขอให้ปีใหม่นี้เป็นปีที่มีความสุขสุดๆ สำหรับเพื่อนสนิทอย่างเธอ ขอให้เป็นอีกปีที่จะมีช่วงเวลาที่ดีและประสบความสำเร็จ)

 • Thank you for sharing an amazing time and moment with me last year and Let's do more, enjoy more and achieve more this year. Happy New Year!

(ขอบคุณสำหรับการแบ่งปันช่วงเวลาที่พิเศษร่วมกันในปีที่ผ่านมา สำหรับปีนี้ พวกเรามาทำงานให้มากขึ้น สนุกให้มากขึ้น และประสบความสำเร็จให้มากขึ้นกันเถอะ สุขสันต์วันปีใหม่)

 • Happy New Year! Wish this year to have infinity (∞) happiness and success in your work and your life.

(สุขสันต์วันปีใหม่ ขอให้ปีนี้มีความสุขและประสบความสำเร็จแบบอย่างไม่มีที่สิ้นสุด (∞) ในชีวิตและการทำงาน)

 • Happy New Year to my favorite colleagues! Have a marvelous holiday and enjoy the coming year with plenty of laughs and peace!

(สุขสันต์วันปีใหม่สำหรับเพื่อนร่วมงานสุดซี้! ปีใหม่ที่จะถึงนี้ ขอให้มีความสุขและเป็นปีที่เต็มไปด้วยเสียงหัวเราะและราบรื่นในทุกสิ่ง)